Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Bobin maailma" by James Bowen & Kimmo Paukku * Book PDF Kindle ePub Free

Bobin maailma

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Bobin maailma
  • Author : James Bowen & Kimmo Paukku
  • Release Date : January 27, 2015
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2286 KB

Description

Maailman kuuluisin katukatti seikkailee jÀlleen

Katukatti Bob -kirjan myötÀ maailmankuuluiksi nousseen Bob-kissan ja isÀntÀnsÀ Jamesin hauska ja koskettava tarina jatkuu.

Katusoittaja Jamesin ja Bob-kissan yhteiselo Lontoossa on jatkuvaa taistelua jokapĂ€ivĂ€isen leivĂ€n edestĂ€, mutta siihen tuo iloa kaverusten ystĂ€vyys. Koittaa myös pĂ€ivĂ€ jolloin Jamesin on lopetettava lÀÀkkeiden kĂ€yttö. Siirtyminen heroiinista metadoniin oli tuskallista, metadonista subutexiin vaikeaa – nyt pitĂ€isi olla kokonaan ilman. James ja Bob ottavat pĂ€ivĂ€n kerrallaan ja James kertoo heidĂ€n elĂ€mĂ€stÀÀn vilpittömĂ€sti ja hyvÀÀn uskoen, huolimatta ympĂ€ristön ankeudesta.

James Bowen tuli nuorena, suuria suunnitelmia tÀynnÀ 2000-luvun alussa Lontooseen. James sai kuitenkin pian unohtaa muusikkohaaveensa ja hÀn luisui yhÀ pahempaan huumekierteeseen. Vasta vastuu kissasta muutti hÀnen elÀmÀnsÀ. ElÀintenystÀvÀt alkoivat kiinnittÀÀ huomiota rauhalliseen kissaan joka istui katusoittajan jalkojen juuressa. James ja Bob eivÀt pitkÀÀn aikaan tienneet, ettÀ heistÀ oli tullut kuuluisia YouTube-tÀhtiÀ, eikÀ elÀmÀ muuttunut kertaheitolla senkÀÀn jÀlkeen kun asia heille selvisi.

James Bowenin ja Bobin elÀmÀstÀ kertova ensimmÀinen teos Katukatti Bob (Streetcat Bob) ilmestyi suomeksi kevÀÀllÀ 2014.


Download Ebook "Bobin maailma" PDF ePub Kindle