Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Bmw. 100 de ani" by Alexandru Dobai ~ Book PDF Kindle ePub Free

Bmw. 100 de ani

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Bmw. 100 de ani
  • Author : Alexandru Dobai
  • Release Date : January 25, 2016
  • Genre: Transportation,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 416873 KB

Description

La sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial BMW ajunge în pragul dezastrului. Facilitățile de producție au fost în mare parte distruse sau dezafectate, în timp ce fabrica din Eisenach - rămasă în zona de ocupație sovietică - a fost demontată și dusă în URSS. Pentru a doua oară în istoria sa, BMW își pierde dreptul de a-și realiza produsele tradiționale și ajunge în situația de a produce unelte agricole și vase de bucătărie. Asta până în 1948 când - odată cu acceptul aliaților - BMW revine la producția de motociclete cu modelul monocilindru R 24.

La patru ani distanță este prezentat È™i primul automobil realizat după război, modelul 501, supranumit È™i “ÃŽngerul Baroc” datorită formei sale. Acesta va fi urmat de BMW 502, sub capota căruia își va face loc primul motor V8 din aliaje uÈ™oare.

La mijlocul anilor ’50, în afara entuziasmului provocat de lansarea modelelor 507 È™i 503 în segmentul sport È™i coupé de lux, BMW a surprins lumea auto prin lansarea micului Isetta ce va fi vândut în peste 160.000 de exemplare. ÃŽn ciuda succesului obÈ›inut de “oul pe roÈ›i”, lipsa unei strategii clare în construcÈ›ia de automobile va aduce compania la un singur pas de pierderea independenÈ›ei. Din fericire, intervenÈ›ia lui Herbert Quandt È™i succesul noului BMW 700 au readus firma pe drumul cel bun.

Nu în ultimul rând, pe scena competițiilor pe două roți, BMW domină cursele pentru motociclete cu ataș, trecându-și în palmares primele titluri mondiale. Acesta ar fi pe scurt povestea care vă așteaptă de-a lungul a 65 pagini presărate cu peste o sută de imagini și cinci pastile video.


PDF Ebook Download "Bmw. 100 de ani" Online ePub Kindle